Au bain Marie

De taarten van Marie – zo heet het nieuwe programma van Au bain Marie.

We nodigen u van harte uit om zondagmiddag 27 mei te komen proeven van al hetgeen Au bain Marie u voorzet. Natuurlijk weer heel veel mooie en leuke liedjes, maar ook kunt u kennis maken met Fluitenkruid. Dit zijn vier jonge zangeressen die deze middag de toefjes vormen op de taarten van Marie.

Behalve genieten van alle liedjes kunt u ook lekker smullen van taart. Onderdeel van het programma is namelijk: Heel Marie bakt! Marie gaat zelf lekkere taarten bakken maar ook u kunt mee doen! Tien enthousiaste taartenbakkers kunnen hun zelfgebakken, feestelijke taart laten beoordelen door een deskundige jury.  De jury let op originaliteit, kleur, en natuurlijk smaak! De tien eerste aanmelders kunnen meedoen en krijgen in ruil voor hun meegenomen taart gratis entrée!


Kaarten voor het concert kunt u reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

U ontvangt een bevestiging van uw reservering met daarbij informatie over betaling.

Entrée: 12,50 voorverkoop t/m woensdag 23 mei, daarna 15 euro (uitsluitend contant aan de zaal te voldoen)

Taartenbakkers kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvangen info over deelname.