• Marie in de Overgang

  Op zaterdag 21 september heeft een volle zaal met een enthousiast publiek kunnen genieten van een fantastisch (laatste) concert onder leiding van Akke Feenstra. Een bijzonder optreden was het! De ‘overgang’ werd gevierd door de huidige groep zangeressen en ‘oud’ Marietjes. Samen brachten ze, soms begeleid door Anke Piersma op piano en accordeon, een prachtig repertoire van verrassende, swingende, ontroerende en grappige liedjes ten gehore.

 • Pedaal Vocaal

  Au bain Marie treedt twee maal op tijdens Pedaal Vocaal. En twee keer een volle zaal luisterde naar nieuw repertoire van de twaalf zangeressen.

 • Midnight Walk

  Au bain Marie trad op in de Schalm, Podium Zuidhaege, tijdens de Midnight Walk in Assen. Ruim 2000 mensen genoten van het optreden, velen bleven lekker zitten om de hele set van 20 minuten te beluisteren.

 • Kerstconcert Annen

  In een bomvol dorpshuis brengt Au bain Marie warme wintersongs ten gehore. Harmonieorkest Drenthina speelt swingend kerstrepertoire en ook samen klinkt het als een klok.

 • Taarten Marie

  De taarten van Marie

  De Taarten van Marie, een zeer succesvol optreden voor een volle zaal. Op 27 mei presenteert Au bain Marie een heel speciaal programma, met als onderdeel: Heel Marie Bakt! Voor een volle zaal worden mooie, grappige en swingende liedjes gebracht. Speciale gasten zijn de vier jongeressen van Fluitenkruid.  

 • 1e prijs BALK TOPfestival

  Au bain Marie wint een eerste prijs bij het Balk TOPfestival. Au bain Marie wint op 4 november 2017 de eerste prijs in de 1e klasse middelgrote koren van het Balk TOPfestival in De Doelen in Rotterdam. Het festival is het grootste festival voor lichte koormuziek in Nederland. De jury noemt Au bain Marie de verrassing van de dag! De jury: Au bain Marie klinkt niet alleen heel mooi samen, maar ze zijn ook erg goed in het vertellen van het verhaal. Au bain Marie is grappig maar weet ook te ontroeren. De jury noemt Au bain Marie authentiek en prijst de originele repertoirekeuze.